Történetünk

geofyrolam

Történetünk

A Geofy 2019 elején indult útjára egy fiatal, ambíciózus fiú hosszútávú tervének részeként.

Személyes indíttatású történtet. Az alapítót azért hozta létre a márkát, mert elborzasztotta a személyesen tapasztalt környezetszennyezés a világ korábban gyönyörű helyein, ezért elhatározta, hogy tenni fog valamit azért, hogy a gyerekei és az unokái még élvezhessék a műanyagmentes, tiszta óceánokat és láthassanak vadonélő állatokat. Később az élet úgy hozta, hogy Ő más irányba folytatta útját és olyan kapitányt keresett a Geofy hajó kormányához, aki hasonló értékeket képvisel és elegendő időt tud fordítani a márkára, ezáltal a környezetvédelemre is. Így került a webshop a mi (Flóra és Máté) tulajdonunkba. Azóta több fejlesztést is véghez vittünk és megalkottuk a saját víziónkat, elszántan támogatva a Föld védelmét és az alapítványok munkáját. Rendületlenül hiszünk benne, hogy környezetbarát, természetes termékek és alapanyagok használatával, valamint a non-profit környezetvédő alapítványok támogatásával javíthatunk bolygónk állapotán és visszaadhatunk a természetnek valamit abból a rengeteg csodából, amit tőle kaptunk.

Szeretnénk edukálni az embereket, hogy tisztában legyenek vele, miért is olyan fontos a környezetvédelem, és hogy miért hibás gondolkodás az, ha azt hisszük, hogy egy ember döntése nem számít és nem azon múlik a világ jobbá tétele. A bolygónk megóvásában igenis nagy szerepe van az egyéni, mindennapi döntéseinknek, nem csak rövid, de hosszú távon is. Próbáljuk meg ezt az attitűdöt és gondolkodásmódot tovább adni az utánunk következő generációknak is!

Ismerd meg az általunk támogatott három szervezetet, akik a Föld megmentésén munkálkodnak nap, mint nap. Szalma és búza alapanyagú, lebomló és komposztálható telefontokokat és természetes, valódi ásványból készült ásvány karkötőket forgalmazunk, melyek megvásárlásával az elköltött összeg 10%-ával támogatjuk az általad választott nemes ügyet. A termékekre pénz visszafizetési és cseregaranciát is vállalunk.

Minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk és hálásak vagyunk az elküldött pozitív véleményekért! 

Szeretjük támogatni a fiatal, ambíciózus és kreatív tehetségeket, ezért ha úgy érzed, hogy minőségi tartalmat tudnál gyártani a Geofy termékekről, jelentkezz programunkba az [email protected] címen.

A Geofy folyamatosan igyekszik megújulni és megfelelni a vevői igényeknek. Folyamatosan keresünk kreatív látásmódú fotósokat, és hasonló gondolkodású márkanagyköveteket. Hálásak vagyunk minden építő jellegű kritikáért és pozitív értékelésért. Ha szeretnél csatlakozni a Geofy haladó gondolkodású közösségéhez, kövess minket a Facebookon és az Instagramon

Gratulálunk, megtaláltad a titkos kedvezmény kódot! Használd a “titkoskod” kuponkódod a vásárlásodhoz 10% kedvezményért!

Céljaink

Adni

A bolygónak és neked, a vásárlónak is. Igazi értéket szeretnénk adni, amelynek nem csak szimbolikus jelentése van, hanem valójában segít a Földön.

természetesség

Minden általunk forgalmazott és gyártott terméknél törekszünk arra, hogy 100%-ig környezetbarát legyen, a termék alapanyagától egészen a csomagolásig. 

Fejlődni

Folyamatosan bővíteni szeretnénk a forgalmazott termékek palettáját és az együttműködő partnereink számát, mint például hasonló értékrendet képviselő véleményvezérek és alapítványok.

Gratulálunk, megtaláltad a titkos kedvezmény kódot! Használd a “titkoskod” kuponkódod a vásárlásodhoz 10% kedvezményért!