Így kapod meg a csomagodat, pazarlás nélkül

📦 Körülbelül 5 hónap alatt 500 csomagot adtunk fel, mióta elindult a Geofy. Ez 500 db kisebb-nagyobb borítékot jelent ennyi idő alatt, amit jobb esetben újrahasznosítanak, legtöbbször viszont egyből a kukába landol.

📨 Bár kétségkívül nem ez a legszennyezőbb tényezője a bolygónknak, ha egy ilyen kis vállalkozás havonta 100 borítékot termel ki, világszerte ez a szám minimum milliószor ennyi = 100 000 000 boríték/hó.

▶️ Mivel sok kicsi sokra megy, és mivel a 2020-as célok között van a webshop karbonsemlegessé tétele, ezért az eddigi mezei papír borítékokat leváltottam, ilyenekre:

lebomló csomagolás
Ezt kapod kézhez egy rendelésnél

Mi ez, és miért ilyen hűdeszuper?

♻️ Teljesen lebomló anyagú, nyugodtan komposztálhatod otthon

💚 Nem mérgezi a környezetet

🌻 Növényi alapú

🤓 Újra fel lehet használni, ezért van rajta több tapadós szalag

💧 Vízálló

🍂 6 hónap alatt biomasszávvá alakul

🌎 Miután a támogatós kártyák is már újrahasznosított kartonból készülnek, a karkötőket pedig vászonzsákocskában / bioműanyag díszdobozban kapják a vásárlók, ezzel a lépéssel is közelebb került a Geofy a teljesen környezetbarátműködés felé.

Így már szinte a szállítást leszámítva minden egyes rész a lehető legkörnyezetkímélőbb, de ha minden jól megy hamarosan ez is változik.

💚 Ha szeretnél tudatosan vásárolni, beszerezni egy menő karkötőt, ezzel pedig támogatni a bolygónkat, akkor katt a gombra. 

Ha tetszett, kérlek oszd meg!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Geofy