Gyakran ismételt kérdések

A Geofy egy természetes alapanyagból álló termékeket forgalmazó webshop. Szívügyünk a környezetvédelem és a klímaváltozás, ezért fontosnak tartjuk, hogy valamit visszaadjuk a Földnek, ha már annyi mindent elvettünk tőle, mi emberek. Jelenleg természetes alapanyagú, 100%-ig lebomló saját márkás telefontokokat és a Zengoval együttműködve valódi ásvány karkötőket forgalmazunk. Minden csomagolás, még a karkötők díszdoboza is természetes vagy újrahasznosított alapanyagú és lebomló. 2019 elején indultunk és hosszútávra tervezünk. Szeretnék bővíteni a forgalmazott termékek körét is. Megtalálsz minket az Instagram és a Facebookon is.

Minden leadott megrendelés végösszegéből 10%-ot az általad kiválasztott kiválasztott alapítványnak utaluk. Az adományok mértékéről háromhavonta beszámolunk az Instagram és Facebook oldalunkon.

A lebomló telefontokok alapanyaga 100%-ban lebomló és komposztálható búza és szalma, amely komposztálás esetén 6 hónap alatt vízzé, CO2-vé és humusszá alakul. Ha befejezted a tokod használatát, akkor keress fel egy komposztáló helyet, vagy küldd vissza nekünk és mi gondoskodunk róla. Ha nekünk küldöd vissza, cserébe egy 10%-os kupont adunk a következő vásárlásodhoz.

A termékeket bankkártyás, banki utalásos illetve utánvétes fizetés esetén is, átlagosan 1-3 munkanapon belül a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítás díja 900 Ft.

A termékekre 15 napos pénz visszafizetési garanciát nyújtunk.

Lebomló telefontok: A Geofy telefontokok tökéletesen illeszkedni fognak az általad kiválasztott készülékre. Mindegyik méretpontos. Nem lötyög, szorosan fogja a telefont. Az anyaga nem csúszós és a készülék gombjai is kényelmesen használhatók. 

Karkötők: A normál méret (M) hossza 17-18 cm, a kicsi (S) 15-16 cm, míg a nagy (L) 19-20 cm. Ha elsőre soknak tűnik ne ijedj meg, a normál méret az emberek 80%-ának tökéletesen passzol. 

Más kérdésed van?

Írj nekünk Messengeren, vagy küldj email-t alább: