Közösen eddig

0 FT
-TAL SEGÍTETTÜK AZ ÓCEÁN TISZTÍTÁSÁT
0 DB
FÁT ÜLTETTÜNK
0 FT
-TAL SEGÍTETTÜK AZ ÁLLATOK VÉDELMÉT

Légy tagja Te is a Geofy közösségnek!

valódi ásvány karkötők

Minden karkötő egyedi és gondos tervezés alapján készült természetes, valódi ásványokból, kis példányszámban Magyarországon! 

Az általunk forgalmazott karkötők kizárólag természetes és valódi ásványokból készülnek, egyedi tervezés alapján a Zengoval karöltve.

A Geofy és a Zengo találkozása egy tökéletesen természetes és spirituális egyveleg lett. Természetes, valódi ásványokból készült gyógyhatású karkötők, rozsdamentes acél kiegészítőkkel, kukorica alapanyagú, 100%-ban lebomló díszdobozban és újrahasznosított, szintén lebomló csomagolásban kiszállítva.
Természetesen ezen termékek megvásárlásával is 10%-al fogod támogatni (plusz költség nélkül, ezt mi álljuk!) az együttműködő alapítványok egyikét.
 
Javasoljuk, hogy amikor megkapod a Geofy ásvány karkötődet, rögtön végezd el a tisztító és feltöltő szertartást, illetve ha rendszeresen hordod is, akkor néhány naponta-hetente egyszer.

Az ásványokat már az őskor óta használják a test és a lélek gyógyítására. Az ásványleírásunk több, külső forrásból összegyűjtött információt tartalmaz. Az ásvány karkötők viselése, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudomány eszközeit! Bármilyen panasz vagy betegség esetén fordulj szakemberhez!