Achkris ásvány karkötő

Hatás

Emésztés

Természetes, valódi matt hegyi kristályból és pink achát ásványokból készült ásvány karkötő rozsdamentes Buddha fejjel és acél Zengo díszítőelemmel.

Hegyikristály

Hormonháztartás, védő, immunrendszer, idegrendszer, anyagcsere, vércukor, energia.

A Hegyikristály az egyik fő ásvány a 12 mesterkristály közül. Úgy tartják megvédhet a betegségektől, negatív energiáktól. Jótékonyan hathat az immun- és idegrendszerre, az emésztésre, egyensúlyba hozza viselőjét, mivel képes oldani az energiaáramlásban keletkezett blokkokat. A hegyikristály tartalmaz minden létező színt, így az összes csakránkon kifejtheti jótékony hatását. Más ásványokkal együtt viselve erősítheti azok hatásait. A legideálisabb ásvány meditációhoz, mivel ráhangol spirituális céljainkra.

Achát

Védelem, szerencse, nyugtatás, agy, emésztés, aura tisztítás.

Az achát ásványt már az ókorban is  szerencsehozó és védelmező ereje miatt tisztelték. Úgy tartják, elnyeli a negatív energiát és erős földelő tulajdonságú. Jótékonyan hathat a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünkre. Stresszoldó, nyugtató hatású, védi az aurát, kedvezően hathat az emésztésre.

Tudj meg többet az ásványok jótékony hatásairól az ásvány tudásbázisunkban és ne feledd, hogy ezeket a különleges ékszereket bizonyos időközönként meg kell tisztítani és fel kell tölteni.

A karkötőket kukorica alapanyagú, környezetbarát, lebomló díszdobozban szállítjuk!

A termék megvásárlásával, plusz költség nélkül a nevedben 10%-kal támogatjuk az általad kiválasztott nemes ügyet. Az általunk támogatott alapítványokról itt olvashatsz bővebben.

Méretezés

A normál méret (M) hossza 17-18 cm, a kicsi (S) 15-16 cm, míg a nagy (L) 19-20 cm. Ha elsőre soknak tűnik ne ijedj meg, a normál méret (M) az emberek 80%-ának tökéletesen passzol.

Támogatott alapítványok

Faültetés

A Onetreeplanted vagy MyForest. Mindkettő non-profit szervezet, akiknek egyetlen céljuk van: fákat ültetni. Előbbi Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában, míg utóbbi Magyarországon teszi ezt.

Óceántisztítás

A The Ocean Cleanup egy non-profit szervezet, akik saját fejlesztésű technológiájukkal szabadítják meg az óceánt a műanyagtól.

Állatvédelem

David Shepherd Wildlife Foundation (DSWF) széleskörűen támogatja az innovatív és nagyszabású terveket, amelyek a vadvilág megmentését szolgálják Afrikában és Ázsiában.

10 490 Ft 7 500 Ft

Achkris ásvány karkötő - EMN02
méretet
Mit támogatsz?
támogatandó célt:

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

A csomag tartalma

A választott karkötő és lebomló díszdoboz

Újrahasznosított anyagból készült köszönőkártya

Miért fogod imádni ezt az ékszert?

Villámgyors szállítás

Logisztikai partnerünknek köszönhetően a megrendelt terméket 1-2 munkanapon belül kézhez kapod.

10% a bolygónk megmentésére

Faültetés, óceántisztítás vagy állatvédelem. A rendelésed végösszegéből 10%-ot az általad választott alapítványnak utaljuk és erről két havonta bizonyítékot is közzéteszünk.

Természetes

Természetes, valódi ásványokból készült terméket kapsz

Garancia

A termékekre 15 napos pénz visszafizetési cseregaranciát vállalunk. Ha mégsem tetszik, csak küldd vissza nekünk.