Avenix ásvány karkötő

Hatás

Idegrendszer

Természetes, valódi aventurin, matt ónix és zebrajáspis ásványból készült ásvány karkötő rozsdamentes acél Zengo díszítőelemmel.

Aventurin

Szív, alvás, geopatikus stressz, eletromágneses szmog, idegrendszer, aura védelem.

Leginkább a szívre kifejtett pozitív hatásáról ismert, már a 18. század óra. Rendkívül erős nyugtató ásvány, minek következtében nyugalmat biztosít a viselője számára. Képes csökkenteni a koleszterinszintet. Védelmez a geopatikus (vízfolyások vagy vízerek) stressz ellen és az egyre nagyobb elektromágneses szmog okozta negatív hatásokat is képes enyhíteni. Elősegíti a mély és pihentető alvást.

Ónix

Stresszoldás, energia, kitartás, védelem, stabilitás.

Nem nehéz összetéveszteni az obszidiánnal és még néhány ásvánnyal. Az ónix segíthet a szervezet egyenletes energiaáramlásában, épp ezért hasznos lehet, amikor kiegyensúlyozatlanok vagyunk, nehéz időszakot élünk meg lelkileg. Hasznos lehet, amikor úgy érezzük gödörben vagyunk és épp készülnénk feladni vagy nem látjuk a kiutat egy-egy nehezebb élethelyzetből. A csontra kifejtett pozitív hatása a fogak egészségét is javíthatja.

Jáspis

Emésztőrendszer, stresszoldás, auratisztítás.

A Jáspis ásványnak rengeteg fajtája ismert. Általános hatásaik mellett, más-más fajtáknak külön is megvannak a jótékony hatásai. Pozitív hatással lehet az emésztőrendszerre és az ivarszervekre is. Védelmet biztosít a viselőjének, épp ezért régen a harcosok fegyverébe is belefoglalták őket. Képes növelni a viselője türelmét, ezáltal javulhat a problémamegoldó képesség. Tisztítja az aurát és magába szívja a negatív energiákat. Ez utóbbi tulajdonsága miatt fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk! Erről bővebben lejjebb olvashatsz.

Tudj meg többet az ásványok jótékony hatásairól az ásvány tudásbázisunkban és ne feledd, hogy ezeket a különleges ékszereket bizonyos időközönként meg kell tisztítani és fel kell tölteni.

A karkötőket kukorica alapanyagú, környezetbarát, lebomló díszdobozban szállítjuk!

A termék megvásárlásával, plusz költség nélkül a nevedben 10%-kal támogatjuk az általad kiválasztott nemes ügyet. Az általunk támogatott alapítványokról itt olvashatsz bővebben.

Méretezés

A normál méret (M) hossza 17-18 cm, a kicsi (S) 15-16 cm, míg a nagy (L) 19-20 cm. Ha elsőre soknak tűnik ne ijedj meg, a normál méret (M) az emberek 80%-ának tökéletesen passzol.

Támogatott alapítványok

Faültetés

A Onetreeplanted vagy MyForest. Mindkettő non-profit szervezet, akiknek egyetlen céljuk van: fákat ültetni. Előbbi Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában, míg utóbbi Magyarországon teszi ezt.

Óceántisztítás

A The Ocean Cleanup egy non-profit szervezet, akik saját fejlesztésű technológiájukkal szabadítják meg az óceánt a műanyagtól.

Állatvédelem

David Shepherd Wildlife Foundation (DSWF) széleskörűen támogatja az innovatív és nagyszabású terveket, amelyek a vadvilág megmentését szolgálják Afrikában és Ázsiában.

8 990 Ft 6 900 Ft

Avenix ásvány karkötő - IDEU02
méretet
Mit támogatsz?
támogatandó célt:

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

A csomag tartalma

A választott karkötő és lebomló díszdoboz

Újrahasznosított anyagból készült köszönőkártya

Miért fogod imádni ezt az ékszert?

Villámgyors szállítás

Logisztikai partnerünknek köszönhetően a megrendelt terméket 1-2 munkanapon belül kézhez kapod.

10% a bolygónk megmentésére

Faültetés, óceántisztítás vagy állatvédelem. A rendelésed végösszegéből 10%-ot az általad választott alapítványnak utaljuk és erről két havonta bizonyítékot is közzéteszünk.

Természetes

Természetes, valódi ásványokból készült terméket kapsz

Garancia

A termékekre 15 napos pénz visszafizetési cseregaranciát vállalunk. Ha mégsem tetszik, csak küldd vissza nekünk.