Hemakri ásvány karkötő - TISZNO1

Hatás

Regenerálódás, immunrendszer, hormon egyensúly

Természetes, valódi hematit rózsaarany ásványból és kétféle hegyikristályból készült ásvány karkötő rozsdamentes acél Zengo díszítőelemekkel rose gold színben.

Hematit

Vérképződés, betegség utáni felépülés, vasfelvétel, oxigénellátás.

Az ókorban a Hematit ásványt a vérképződés elősegítésére használták, ezért vérkőnek is nevezik. Segíti a komolyabb betegségek utáni felépülést, fokozza a megfelelő sejtképződést és a sejtek oxigén-felvételét. A gyökér-csakrára hatva erőt és szilárdságot ad viselőjének.

A hematit viselése gyulladás esetén nem ajánlott!

Hegyikristály

Hormonháztartás, sejtregeneráció, védő, immunerősítés, depresszió, idegrendszer, méregtelenítés, anyagcsere, vércukor, energia.

A Hegyikristály az egyik fő ásvány a 12 mesterkristály közül. Úgy tartják, megvéd a betegségektől, negatív energiáktól és erős gyógyító hatású. Jótékonyan hat az immun- és idegrendszerre, az emésztésre, egyensúlyba hozza viselőjét, mivel oldja az energiaáramlásban keletkezett blokkokat. Szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. A hegyikristály tartalmaz minden létező színt, így az összes csakránkon kifejti jótékony hatását. Más ásványokkal együtt viselve erősíti azok hatásait. A legideálisabb ásvány meditációhoz, mivel ráhangol spirituális céljainkra.

Tudj meg többet az ásványok jótékony hatásairól az ásvány tudásbázisunkban és ne feledd, hogy ezeket a különleges ékszereket bizonyos időközönként meg kell tisztítani és fel kell tölteni.

A karkötőket kukorica alapanyagú, környezetbarát, lebomló díszdobozban szállítjuk!

A termék megvásárlásával, plusz költség nélkül a nevedben 10%-kal támogatjuk az általad kiválasztott nemes ügyet. Az általunk támogatott alapítványokról itt olvashatsz bővebben.

Méretezés

A normál méret (M) hossza 17-18 cm, a kicsi (S) 15-16 cm, míg a nagy (L) 19-20 cm. Ha elsőre soknak tűnik ne ijedj meg, a normál méret (M) az emberek 80%-ának tökéletesen passzol.

Támogatott alapítványok

Faültetés

A Onetreeplanted vagy MyForest. Mindkettő non-profit szervezet, akiknek egyetlen céljuk van: fákat ültetni. Előbbi Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában, míg utóbbi Magyarországon teszi ezt.

Óceántisztítás

A The Ocean Cleanup egy non-profit szervezet, akik saját fejlesztésű technológiájukkal szabadítják meg az óceánt a műanyagtól.

Állatvédelem

David Shepherd Wildlife Foundation (DSWF) széleskörűen támogatja az innovatív és nagyszabású terveket, amelyek a vadvilág megmentését szolgálják Afrikában és Ázsiában.

11 990 Ft 7 900 Ft

Kiürítés

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

A csomag tartalma

A választott karkötő és lebomló díszdoboz

Újrahasznosított anyagból készült köszönőkártya

Miért fogod imádni ezt az ékszert?

Villámgyors szállítás

Logisztikai partnerünknek köszönhetően a megrendelt terméket 1-2 munkanapon belül kézhez kapod.

10% a bolygónk megmentésére

Faültetés, óceántisztítás vagy állatvédelem. A rendelésed végösszegéből 10%-ot az általad választott alapítványnak utaljuk és erről két havonta bizonyítékot is közzéteszünk.

Természetes

Természetes, valódi ásványokból készült terméket kapsz

Garancia

A termékekre 15 napos pénz visszafizetési cseregaranciát vállalunk. Ha mégsem tetszik, csak küldd vissza nekünk.