Lavadian ásvány karkötő

Hatás

Méregtelenítés, vérkeringés, prosztata

Természetes, valódi lávakő és hópehely obszidián ásványokból készült ásvány karkötő rozsdamentes acél Zengo díszítőelemmel.

Lávakő

Sejt-vízutánpótlás, izomerősítés, méregtelenítés, kötőszövet regeneráció, vérkeringés, idegrendszer.

Többezer éve ismert kő, már az amerikai indiánok, sámánok is kihasználták gyógyító erejét. Méregtelenít, serkenti a test vízutánpótlását, elősegíti a sejtregenerációt és nyugtatja az idegrendszert.

Ékszerként hordva kifejti jótékony hatását, vagy a megfelelő testrészre is helyezhetjük gyógyítás céljából.

Obszidián

Földelő energia, prosztata, lelki és ízületi problémák, méregtelenítés, vérkeringés, érelmeszesedés.

Egyik legrégebben ismert ásvány, már a kőkorban ebből készültek az első pengék, amelyeket vezetőjük mellé temetve védelmezte azokat a túlvilágon. Úgy tartották, elűzi a démonokat. A középkorban már fájdalomcsillapításra használták.

Elnyeli a negatív energiákat, és kiegyensúlyozza a szervezetet. Földelő és méregtelenítő hatású, serkenti a vérkeringést. A prosztata elváltozásaira is jótékonyan hat a hasra helyezve.

Tudj meg többet az ásványok jótékony hatásairól az ásvány tudásbázisunkban és ne feledd, hogy ezeket a különleges ékszereket bizonyos időközönként meg kell tisztítani és fel kell tölteni.

A karkötőket kukorica alapanyagú, környezetbarát, lebomló díszdobozban szállítjuk!

A termék megvásárlásával, plusz költség nélkül a nevedben 10%-kal támogatjuk az általad kiválasztott nemes ügyet. Az általunk támogatott alapítványokról itt olvashatsz bővebben.

Méretezés

A normál méret (M) hossza 17-18 cm, a kicsi (S) 15-16 cm, míg a nagy (L) 19-20 cm. Ha elsőre soknak tűnik ne ijedj meg, a normál méret (M) az emberek 80%-ának tökéletesen passzol.

Támogatott alapítványok

Faültetés

A Onetreeplanted vagy MyForest. Mindkettő non-profit szervezet, akiknek egyetlen céljuk van: fákat ültetni. Előbbi Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában, míg utóbbi Magyarországon teszi ezt.

Óceántisztítás

A The Ocean Cleanup egy non-profit szervezet, akik saját fejlesztésű technológiájukkal szabadítják meg az óceánt a műanyagtól.

Állatvédelem

David Shepherd Wildlife Foundation (DSWF) széleskörűen támogatja az innovatív és nagyszabású terveket, amelyek a vadvilág megmentését szolgálják Afrikában és Ázsiában.

7 990 Ft 5 900 Ft

Lavadian ásvány karkötő - VERU01
méretet
Mit támogatsz?
támogatandó célt:

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

A csomag tartalma

A választott karkötő és lebomló díszdoboz

Újrahasznosított anyagból készült köszönőkártya

Miért fogod imádni ezt az ékszert?

Villámgyors szállítás

Logisztikai partnerünknek köszönhetően a megrendelt terméket 1-2 munkanapon belül kézhez kapod.

10% a bolygónk megmentésére

Faültetés, óceántisztítás vagy állatvédelem. A rendelésed végösszegéből 10%-ot az általad választott alapítványnak utaljuk és erről két havonta bizonyítékot is közzéteszünk.

Természetes

Természetes, valódi ásványokból készült terméket kapsz

Garancia

A termékekre 15 napos pénz visszafizetési cseregaranciát vállalunk. Ha mégsem tetszik, csak küldd vissza nekünk.