Rozsapi ásvány karkötő

Hatás

Nőiesség

Természetes, valódi leopárd jáspis és matt rózsakvarc ásványból készült ásvány karkötő rozsdamentes acél Zengo díszítőelemmel.

Jáspis

Emésztőrendszer, stresszoldás, auratisztítás.

A Jáspis ásványnak rengeteg fajtája ismert. Általános hatásaik mellett, más-más fajtáknak külön is megvannak a jótékony hatásai. Pozitív hatással lehet az emésztőrendszerre és az ivarszervekre is. Védelmet biztosít a viselőjének, épp ezért régen a harcosok fegyverébe is belefoglalták őket. Képes növelni a viselője türelmét, ezáltal javulhat a problémamegoldó képesség. Tisztítja az aurát és magába szívja a negatív energiákat. Ez utóbbi tulajdonsága miatt fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk! Erről bővebben lejjebb olvashatsz.

Rózsakvarc

Mesterkristály, nyugtatás, kommunikáció, méregtelenítés, szív

Pozitív hatással lehet a nők termékenységére. Segít önismeretet gyakorolni, nyitottá tehet az új kapcsolatok iránt és pozitív hatással lehet az önbizalomra is. Stresszes helyzetben nyugtató hatása segíthet a viselőjének a türelem megtartásában. Oldja az érzelemi blokkokat. Segítheti a szervezet méregtelenítését és stabilizálja a vérnyomást.

Tudj meg többet az ásványok jótékony hatásairól az ásvány tudásbázisunkban és ne feledd, hogy ezeket a különleges ékszereket bizonyos időközönként meg kell tisztítani és fel kell tölteni.

A karkötőket kukorica alapanyagú, környezetbarát, lebomló díszdobozban szállítjuk!

A termék megvásárlásával, plusz költség nélkül a nevedben 10%-kal támogatjuk az általad kiválasztott nemes ügyet. Az általunk támogatott alapítványokról itt olvashatsz bővebben.

Méretezés

A normál méret (M) hossza 17-18 cm, a kicsi (S) 15-16 cm, míg a nagy (L) 19-20 cm. Ha elsőre soknak tűnik ne ijedj meg, a normál méret (M) az emberek 80%-ának tökéletesen passzol.

Támogatott alapítványok

Faültetés

A Onetreeplanted vagy MyForest. Mindkettő non-profit szervezet, akiknek egyetlen céljuk van: fákat ültetni. Előbbi Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában, míg utóbbi Magyarországon teszi ezt.

Óceántisztítás

A The Ocean Cleanup egy non-profit szervezet, akik saját fejlesztésű technológiájukkal szabadítják meg az óceánt a műanyagtól.

Állatvédelem

David Shepherd Wildlife Foundation (DSWF) széleskörűen támogatja az innovatív és nagyszabású terveket, amelyek a vadvilág megmentését szolgálják Afrikában és Ázsiában.

12 490 Ft 7 500 Ft

Rozsapi ásvány karkötő - NOIN01
méretet
Mit támogatsz?
támogatandó célt:

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

A csomag tartalma

A választott karkötő és lebomló díszdoboz

Újrahasznosított anyagból készült köszönőkártya

Miért fogod imádni ezt az ékszert?

Villámgyors szállítás

Logisztikai partnerünknek köszönhetően a megrendelt terméket 1-2 munkanapon belül kézhez kapod.

10% a bolygónk megmentésére

Faültetés, óceántisztítás vagy állatvédelem. A rendelésed végösszegéből 10%-ot az általad választott alapítványnak utaljuk és erről két havonta bizonyítékot is közzéteszünk.

Természetes

Természetes, valódi ásványokból készült terméket kapsz

Garancia

A termékekre 15 napos pénz visszafizetési cseregaranciát vállalunk. Ha mégsem tetszik, csak küldd vissza nekünk.