Búza és szalma alapanyagból készült! Környezetbarát, 100%-ban lebomló mobiltelefon tok, fekete színben, párduc mintával. Vásárlásoddal plusz költség nélkül, 10%-al támogathatod a választott alapítványt. Kellemes tapintású, minimálisan dorozsmás, nem csúszós és strapabíró. A tok pereme a kijelzőn minimálisan túl lóg, így védve azt. Üvegfóliával használva a kijelző tökéletesen síkba kerül a tok permével.

Ha mégsem tetszik nyugodtan küldd vissza nekünk 15 napig és visszaadjuk az árát.

Az egyéni döntéseink igenis számítanak, ha a környezetvédelemről van szó! A hagyományos műanyag mobiltelefon tokok 500-1000 év alatt bomlanak le és ez idő alatt végig szennyezik a környezetünket. A környezetbarát, lebomló Geofy mobiltelefon tokot, ha meguntad, csak tedd egy komposztálóba és rövid időn belül természetes anyagokra bomlik szét, a környezet károsítása nélkül! Ha nem találsz komposztálót vagy szeretnél tőlünk újat vásárolni, akkor küldd vissza nekünk és mi gondoskodunk róla, hogy a megfelelő helyre kerüljön! Cserébe kapsz tőlünk egy 10%-os kedvezménykupont a következő vásárlásodhoz. Jól hangzik?

Még több környezetbarát lebomló mobiltelefon tok.

Nézd meg valódi ásványból készült karkötőinket is, melyekkel szintén a környezetvédő alapítványok munkáját támogatod.

Támogatott alapítványok

Faültetés

A Onetreeplanted vagy MyForest. Mindkettő non-profit szervezet, akiknek egyetlen céljuk van: fákat ültetni. Előbbi Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában, míg utóbbi Magyarországon teszi ezt.

Óceántisztítás

A The Ocean Cleanup egy non-profit szervezet, akik saját fejlesztésű technológiájukkal szabadítják meg az óceánt a műanyagtól.

Állatvédelem

A David Shepherd Wildlife Foundation (DSWF) széleskörűen támogatja az innovatív és nagyszabású terveket, amelyek a vadvilág megmentését szolgálják Afrikában és Ázsiában

Környezetbarát lebomló fekete mobiltelefon tok - Párduc

6 490 Ft 4 200 Ft

Környezetbarát lebomló fekete mobiltelefon tok - Párduc
márkát
modell-t
Mit támogatsz?
támogatandó célt:

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Miért fogod imádni ezt a tokot?

100%-ban lebomlik

Komposztálásra alkalmas körülmények között (tehát használat közben nem!) 6 hónapon belül lebomlik vízre és szén-dioxidra, illetve tápanyagban gazdag humuszra.

Villámgyors szállítás

Logisztikai partnerünknek köszönhetően a megrendelt terméket 1-2 munkanapon belül kézhez kapod.

10% a bolygónk megmentésére

Faültetés, óceántisztítás vagy állatvédelem. A rendelésed végösszegéből 10%-ot az általad választott alapítványnak utaljuk és erről két havonta bizonyítékot is közzéteszünk.

Barátságos anyag

Hajlékony, kellemes tapintású, tökéletesen vékony és strapabíró. Ráadásul csúszkálni sem fog a kezedben.

Betonbiztos védelem

Nem csak a természetet fogod védeni, hanem a telefonodat is. A tokok méretpontosak, nem lötyögnek, nem csúszós az anyaguk, így a készüléked is biztonságban lesz.

Garancia

A termékekre 15 napos pénz visszafizetési cseregaranciát vállalunk. Ha mégsem tetszik, csak küldd vissza nekünk.